Saturday, August 30, 2008

SHUFFLE!!

ni video budak kecil shuffle.. hebat dowh.

video


yg ni lak bapok comel shuffle.. jgn marah mak taw nok.. ni by demand.. hohoho


video

Wednesday, August 13, 2008

SAMAN STUDENT??!!

Eh, ni.. mak dengar2 khabar, dah mula ada kes saman menyaman student pasal kes video CEMOLOT yg diorang masukkan dlm Youtube tu.. atas alasan tak dapat kebenaran aswara. maknanya, mak tak dapat la nk masukkan video arahan mak yang bertajuk Jangan Pandang Wali Pontianak tu! tak paham tul la, klau aswara tknak student diorang post movie dlm internet, cuba usaha sikit adakan satu website khas yg boleh upload semua hasil kerja student. ini tak. dilarang upload sendiri, tapi tkde usaha nk menyelesaikan masalah. bukanlah mak kata semua short film budak aswara tu bagus, ada juga yang binatang haram jadah punya citer pun ada, tapi at least diorang tu ada usaha gak nak menyemarakkan saingan sekolah2 seni ni. tul tak. dah la, mak letih la.. esok nak bangun kul 5 pg nok!! Rengsa!!

AMOR LOVE AMOR CINTA

It'll all get better in time right? No matter how hard....

CANTEKK?????

CANTEKK?????