Friday, July 13, 2007

Amor Love Amor Cinta

Hello sumer!! This is my very first blog.. sambil dengar lagu umbrella frm rihanna, bestnyer!!
erm.. Ari ni baru nak start tulis skrip "Kisah Kaisara" episod 7. Penat giler. Nasib baik episod 1 sampai episod 6 dah siap. Jangan lupa tengok tau?
ha, hari tu korang tgk tk citer "Puteri" episod "Serupa Cuma Tak Sama"? Cantik ke tidak?
Atas ni, masa Puteri jadi Farah Aliya. Kita la yg wat skrip tu. Best tak? Pas ni, kalau korang ada kisah hidup yang best, tk kira kelakar ke, sedih ke, citer la kat kita, nanti kita wat skrip, kita anta kat production house. Mana lah tau kalau dioarng suka, insyaAllah.. Why not..

7 comments:

Anonymous said...

meh nk ajak balik rumah meh,...
hak3.

Anonymous said...

haruslah kenalkan kat fad...
penting ni....hahaha

Anonymous said...

serious ke amor bleyh bwatkn cite....
sy adew cite....
tpi xtau nak srh spe tlg jdikn die as amovie...
hehe....

Anonymous said...

tul ker u buat skrip tuh mase cite puteri jd ganas
gxgx good work and the story is nice
luv 2 see when puteri not 'soft' lk alwiz

nazri_Ltb said...

hi...best la blog awk ni...
camni baru ade fun nak baca...
penulis skrip yerr..fuyo, gempak laa..mesti idea yg kreatif je ni.,.,gud luck k

FazziL The One said...

nak buat skrip susah ke sanang ehh,... nak tau pandangan..

leh tak bagi 1 or 2 page skrip untuk rujukan,,......

arep said...

so u r writer.. good

AMOR LOVE AMOR CINTA

It'll all get better in time right? No matter how hard....

CANTEKK?????

CANTEKK?????