Monday, September 3, 2007

Hidden Genders

Baru tadi i tgk national geographic pasal pondan-pondan nih.. now i knew how high the hijras(maknyah) level in india long time ago.


Tp disebabkan kedatangan british, segala kemudahan yang ditawarkan pada para hijras ditarik balik. hijras kini tak lebih dari peminta sedekah, penari dan pelacur. so sad. maybe org kat luar sana yang dilahirkan sebagai lelaki sebenar atau perempuan sebenar menganggap isu ini sebagai isu jijik. namun pernahkah kamu semua terfikir to be in our shoes is not as easy as u think?
Pondan di Malaysia dianggap tidak membantu hierarki pertumbuhan ekonomi masyarakat. who said that. let me slap u first b4 i tell u why. Hampir 80% jurusolek di Malaysia adalah pondan. what. wanna tell me yg tak drag tu bukan pondan? as u wish. tp sah-sah diorang tu suka jantan jugak kan? hihihi..

2 comments:

veeda_areena said...

kak bed sokong kata2 ko nok....

nazri_Ltb said...

pondan ker, bapok ker, penkid ker, nyah ker, laki ke, pompuan ker, semua aku kawan...kte sesama manusia, perlu hormat mnghormati. Dan yg penting, jgn memperkecilkan org lain...Pondan skarang, ade klas...bukan wat keje2 mngarut cam org kte fikirkan

AMOR LOVE AMOR CINTA

It'll all get better in time right? No matter how hard....

CANTEKK?????

CANTEKK?????